Tükörponty

Tóparton ma hentesmunka folyt. Az Őrségben született, mostanra anyányi méretűre fejlődött nyulat vágtam le. Két társa új konfortos helyre költözött, nyúl kastélyba. Térjünk vissza az áldozatra. Sárgarépás, babérleveles, lila hagymás pácba kerülnek a szép combok, gerinc darabok, mert vörösboros, gombaártásos vadas készül belőle, burgonya krokett körítéssel. Ezt követően tóparti halak kerültek a nagy vágódeszkára: friss méretes tükörponty és három kárász. A kárászokból és a ponyt fejéből farkából halászlé alaplé készül, hozzáadva fejenként egy egy halszelet és végül halászlé készül, majd egy egy szelet rántott ponty, hideg kruplisalátával adja majd az igazi ünnepi fő menüt.

A bejegyzés trackback címe:

https://toparton.blog.hu/api/trackback/id/tr602532322

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása